Opinie

5,0 rating
29 listopada 2019

Panie Krzysztofie, bardzo dziękujemy za oprawę muzyczną na naszej imprezie biesiadno – tanecznej z okazji święta Górników „Barbórki”

Franciszek
5,0 rating
21 listopada 2019

Dzięki Krzyskowi moje urodziny to była bomba!!! Dziękuję i gratulacje. Nie myślałam że tak fajnie uda co się okiełznać tę bandę wariatów. Było super, dzięki:) 🙂

Monika
5,0 rating
10 listopada 2019

Polecam Krzysztof, super gość. Potrafi zabawić i rozbawić towarzystwo. Bardzo pogodny człowiek. Gorąco polecam 🙂 Grał na naszym weselu 08/11/2019. Pozdrawiamy I będziemy polecać

Marcin i Kasia
5,0 rating
6 listopada 2019

Krzysztof grał na mojej imprezie urodzinowej, spisał się na 100%. Impreza to jedno wielkie szaleństwo, gości i ja bardzo zadowoleni. Polecam 🙂

Klaudia
5,0 rating
24 października 2019

Bardzo polecam!!! DJ Krzysztof to strzał w dziesiątkę. Wesele do białego rana., zabawy, muzyka na najwyższym poziomie. Jesteśmy meegaaaa zadowoleni nasi goście również. Każdemu polecam DJ Kriss. ♥️♥️♥️♥️

Natalia
5,0 rating
24 października 2019

Do samego wesela mieliśmy świetny kontakt z DJ Krissem, profesjonalna obsługa pomoc przy rzeczach o których nie mieliśmy bladego pojęcia, czuliśmy że prowadzenie całego wesela zostawiamy w dobrych rękach. Bije od niego energia i uśmiech. Po weselu wielu gości bardzo sobie chwaliła jego zaangażowanie. Obiecał swoje usługi do samego końca bez żadnych dopłat i tak też zrobił. Super człowiek z czystym sumieniem go polecam.

Aleksandra
5,0 rating
24 października 2019

Gorąco polecam, nasze wesele poprowadził bardzo dobrze. Polecam.

Aldona
5,0 rating
17 października 2019

Krzysztofa polecił nam kolega z mojej pracy u którego 7 lat wstecz prowadził wesele. Franek mówił że może być dobrze poprowadzone wesele za całkiem rozsądne pieniądze. Porównując ceny innych DJ-ów, cena Krissa była bardzo konkurencyjna, do tego co nam obiecywał na spotkaniu. Podpisaliśmy umowę, wpłaciliśmy zaliczkę i czekaliśmy na dzień wesela. Nie powiem, trochę się wszystkiego obawiałem. Krzysztof zaskoczył nas tym że dzień przed weselem zadzwonił i udzielił kilku fajnych rad. Np. byśmy odpuścili nerwy, a samą część „artystyczną” pozostawili jemu. Generalnie gadaliśmy ponad godzinę :). Jednak trudno się nie denerwować, ale po kościele, gdy przybyliśmy na sale Krzysztof przywitał nas tym swoim fajnym uśmiechem, dobrym słowem i gromkim STO LAT !!, wtedy już wiedziałem że wszystko będzie dobrze, a jego słowa dzień wcześniej „organizację zabawy pozostawcie mi” nie były rzucone na wiatr. Kończąc napiszę tylko że wesele na sali zaczęło się o 15.00 a skończyło się o 5.00 i gdyby nie to że reszta nas która postała była bardzo zmęczona, bawilibyśmy się jeszcze dłużej, bez proszenia się o dodatkowy czas dla nas. Krzysztof, piszę tę opinię bo mam nadzieję że choć trochę pomogę Tobie w dalszym rozwoju Twojej kariery i jednocześnie wraz z Aldoną serdecznie dziękujemy że to właśnie Ty poprowadziłeś nasze wesele.

Krystian
5,0 rating
14 października 2019

Perfekcyjnie poprowadzone nasze wesele, muza, zabawy i ogólne prowadzenie imprezy super, super 🙂 . Krzysztof , wielkie dzięki !!! Będziemy polecać.

Ilona i Maciej
5,0 rating
9 października 2019

Krzyś prowadził event naszej firmy. Z czystym sumieniem mogę go polecic na takie właśnie imprezy. Potrafi dobrać muzę odpowiednio do grupy wiekowej. Bardzo dobre poprowadzenie całej imprezy. Polecam

Maria
5,0 rating
5 października 2019

Tak jak wszyscy poniżej, bardzo mocno polecamy Krzysia. Super dobrany repertuar muzyczny, bardzo fajne zabawy, fajne prowadzenie imprezy. Naprawdę świetny gość, umiący rozbawić towarzycho.

Filip i Renata
5,0 rating
1 października 2019

Gorąco polecamy, oboje z mężem polecamy Krzysztofa. Pokazał pełen profesjonalizm za bardzo przystępną cenę. Bardzo dobrze dobrana muzyka, smaczne zabawy i bardzo fajna atmosfera. Uśmiech i entuzjazm, to najbardziej mi się w nim podobało. I właśnie tym porywał gości do zabawy. Jeszcze raz bardzo polecam.

Hania
5,0 rating
27 września 2019

Polecamy gorąco, nie ma się czego czepić. Krzysztof to bardzo pogodny facet z dużą dawko humoru i optymizmu. Nasi goście zachwyceni, my również . Dziękujemy za super zabawę i piękne poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego.

Monika i Sławek
5,0 rating
13 września 2019

Dziękujemy za super zabawę. DJ godny polecenia w 100 %, goście zadowoleni a to najważniejsze.
Współpraca bardzo kontaktowa i przyjemna.
Polecamy serdecznie i pozdrawiamy.

Beata i Marcin Pyskowice
5,0 rating
13 września 2019

Czytając poniższe opinie nie wiem co mogłabym dodać. Super muzyka, super zabawy, super poprowadzone nasze wesele. Pozdrawiam

Aldona i Marcin Kraków
5,0 rating
7 września 2019

Byliśmy weselnikami u przyjaciół, nietypowe wesele bo w czwartek. Wyszła z tego taka impreza że ciężko było wracać w poniedziałek do pracy, a wszystko zapoczątkował Krzysiek. Gratulacje, będziemy polecać bo weselicho było super !!!!

Mirka, Monika, Sławka, Maciej i Jonasz
5,0 rating
6 września 2019

Polecamy Pana Krissa, bardzo fajny gość, z dużymi zasobami dobrych emocji i humoru. Fachowo poprowadził nasze wesele, tak że nasze nerwy przed weselem były niepotrzebne. Będziemy Pana polecać.

Mirka i Kamil Rybnik
5,0 rating
26 sierpnia 2019

Gorąco polecamy! DJ stworzył wspaniały klimat na weselu, dobrze dobrana muzyka, goście bawili się znakomicie. Współpraca przebiegła bez zarzutu.

W&M
5,0 rating
25 sierpnia 2019

Bardzo fachowo poprowadzona impreza weselna, goraco polecamy !!!

B+M
5,0 rating
17 sierpnia 2019

Super DJ. Klasa sama w sobie. Muzyka i zabawy wyborne. Goście wybawieni za wszystkie czasy. Gorąco polecam 😁

Sabina
5,0 rating
17 sierpnia 2019

Jak najbardziej polecamy. Byliśmy uczestnikami wesela gdzie część gości to Grecy. Zastanawialiśmy się jak oni znajdą się w naszym towarzystwie. Krzysztof tak rozkęcił zabawę że to my musieliśmy znajdować się w zabawach Greków :). Naprawdę, muzyka, zabawy dobrane tak by integrować całe towarzystwo. Gorąco polecamy

B
5,0 rating
11 sierpnia 2019

Gorąco polecamy. Przed weselem mieliśmy spinę czy lepszy DJ czy zespół. Wszyscy mówili że zespół, tylko że zespół kosztował cztery razy więcej jak DJ, a nas raczej nie było stać :(. Zdecydowaliśmy się na DJ, długo wybieraliśmy. W rej grupie też niektórym odbija. W końcu trafiliśmy na DJ Krissa, ( wolę pisać Krzysia). Nie powiem, powierzyliśmy mu nasze wesele z dużą rezerwą, a na dodatek wszędzie słyszeliśmy że DJ, a jeszcze tani to napewno będzie do dupy i wszędzie tylko ble ble ble i ciągle to samo. Serio, mieliśmy stracha że przepowiednie się sprawdzą i będzie klapa. Na nasze szczęście już po pierwszej godzinie wiedzieliśmy że to był strzał w dziesiątkę !!! Ukoronowaniem tego było to że moja koleżanka z pracy która była zaproszona, a najwięcej nadawał na NIE, żegnając się podeszła do Krzysia i wzięła klika wizytówek, hahahaha. Teraz w pracy opowiada jak to się wybawiła za wszystkie czasy. Idiotka jedna, gdybym jej posłuchała straciłabym dużo pieniędzy. Krzysiu, jak zadzwoni do Ciebie ta Bożena która była w czerwonej długiej sukni, dołóż jej do twojego cennika jeszcze z 500 zł węcej, za karę hahahaha, a tak poważnie, wraz z Piotrem dziękujemy. Pokazałeś klasę 🙂 , muzyka dobrana tak że parkiet był cały czas pełen, zabawy ze smakiem i prowadzenie pierwsza klasa. Dzięki. Pewnie spotkamy się na jakieś rocznicy bądź imprezie firmowej.

Kasia i Potruś
5,0 rating
11 sierpnia 2019

Super muzyka do tego świetne zabawy. Z całego serca polecam 😉

Karolina
5,0 rating
4 sierpnia 2019

Polecam!!! Dj. Krzysztof to strzał w dziesiątkę. Wesele do białego rana, muzyka, zabawy na najwyższym poziomie. Jesteśmy mega zadowoleni. Krzysiek będziemy Cię polecać z czystym sumieniem każdemu:)

Magda
5,0 rating
27 lipca 2019

POLECAM!!! Tydzień temu odbyło się Nasze wesele, oczywiście chyba jak wszystkie pary młode byliśmy mega zeschizowani czy DJ podoła, czy ludzie będą się dobrze bawić itd. – niepotrzebnie Krzysztof to był strzał w dziesiątkę! Mega zabawa do samego rana, Krzysiek człowiek przesympatyczny a co najważniejsze PROFESJONALISTA 🙂

Magda i Sławek
5,0 rating
27 lipca 2019

Cała nasz ekipa poleca P. Krzysztofa. Moja ” 18 tka” poprowadzona na mega poziomie, wszyscy goście zadowoleni a mi pozostaną super wspomnienia :). Do podziękowań dołączają się Radek, Maniuś, Elutka, Kasia, Franio i Marzenka. Jeszcze raz gorące dzięki i zawsze będę polacać 🙂

Bożka
5,0 rating
25 lipca 2019

Cóż to była za noc! Naprawdę ciężko jest znaleźć kogoś na wesele. Pan Krzysztof okazał się strzałem w dziesiątkę!!! MEGA poprawadził zabawę! Dawno nie widziałem aby goście tak długo i tak chętnie się bawili mimo iż wódki mało nie było 😉
Polecam gorąco.

Marcin i Gosia
5,0 rating
21 lipca 2019

Cóż dużo mówić… Najlepszy z Najlepszych! Serdecznie polecamy. Pełen profesjonalizm, gwarancja udanej zabawy, wszyscy na parkiecie. Ekipa z Będzina pozdrawia 😉

Sandra i Maks
5,0 rating
14 lipca 2019

Serdecznie polecam Pana Krzysztofa, pełen profesjonalizm w najmniejszym szczególe, przygotowany był w stu procentach do poprowadzenia wesela. Zawsze uśmiechnięty, miły. Polecam serdecznie!!

Kuba
5,0 rating
11 lipca 2019

Moja 18 tka to było coś, bardzo dziękuję za super imprezę urodzinową. Gorąco polecam .

Agnieszka
5,0 rating
4 lipca 2019

Polecam P. Krzysztofa. Nasze wesele poprowadzone na najwyższym poziomie, za dość przystępną cenę. Zaznaczam że jesteśmy dość wiekowymi ludźmi i dopiero teraz zdecydowaliśmy się na ślub. P. Krzysztof sprawił że na naszym weselu czuliśmy się jak dwudziestolatki 🙂 Będziemy polecać dalej. Powodzenia w dalszej pracy 🙂

Krystyna i Witold
5,0 rating
23 czerwca 2019

Polecamy DJ Kriss, super gość, bardzo fajnie poprowadzone nasze wesele. Połączył super muzę i fajne zabawy. Goście zadowoleni, my również 🙂

Mierella i Arek
5,0 rating
8 czerwca 2019

Jedynie fajnym wpisem w opinii o imprezie mogę podziękować Krzyśkowi za tak bardzo fajne poprowadzenie naszej imprezy weselnej. Bardzo, bardzo dziękujemy za profesjonalizm, entuzjazm którym zarażałeś gości, uśmiech i radość jaka od Ciebie biła. Dla nas jesteś GOŚĆ !! 🙂 Będziemy polecali dalej i dalej

Mirella i Antek F.
5,0 rating
7 czerwca 2019
MADZIA&DAMIAN
5,0 rating
4 czerwca 2019

Nasze wesele poprowadzone z pełnym profesjonalizmem, zanim podpisaliśmy umowę dzwoniliśmy do kilkunastu Panow prowadzących takie imprezy. Zdecydowaliśmy się na Krzysztofa bo cena za prowadzenie imprezy była naprawdę bardzo konkurencyjna, a w dodatku bez ograniczeń czasowych. W tej cenie mieliśmy właściwie wszystko, od muzyki po zabawy, piękne przywitanie, a na końcu zachwyt gości i pytania skąd my go znaleźliśmy. Nawet nie wpominaliśmy że kierował nami wynik finansowy, a okazało się że wesele było poprowadzone tak jakbyśmy nie wiadomo ile zapłacili. Będziemy Krzyśka polecać wszędzie gdzie się da, bo nie zdarł z nas ostatniego grosza, a samą imprezę poprowadził tak jakbyśmy zapłacili grube tysiące. Naprawdę serdecznie dziękujemy.

Basia K
5,0 rating
4 czerwca 2019
Anonymous
5,0 rating
3 czerwca 2019

Super poprowadzona impreza firmowa. Polecam gorąco. Za rok napewno wybierzemy znów P. Krzyśka.

Mariola i zespół Spółki Węglowej sp.z.o.o
5,0 rating
3 czerwca 2019

Super organizacja zabawy 🙂 Naprawdę godny polecenia!

Marcin
5,0 rating
25 maja 2019

No cóż, było minęło, ale w pamięci na pewno zostanie ta impreza, ten DJ wesoły uśmiechnięty i szalony 🙂 Dziękujemy za super zabawę do białego rana 🙂

Karolina i Andrzej J.
5,0 rating
23 maja 2019

Pełen szacun dla Krzyśka, dzięki za pełną profeskę i to że nasi goście zapamiętają na długo to nasze weselicho. Będziesz w Warszawie dzwoń, ugoszczę Cię jak brata 🙂 Dziękuję

Tomasz
5,0 rating
11 maja 2019

Polecam serdecznie, nasze wesele wraz z poprawinami poprowadzone były profesjonalnie, muzyka i zabawy weselne dla każdego. Impreza była rozkręcona do białego rana, nie było osoby która by nie wyszła na parkiet. Mega!

Patrycja D.
5,0 rating
10 maja 2019

Moje wesele było poprowadzone na wysokim poziomie. Wraz z mężem dziękujemy Tobie Krzyśku. Jesteś The Best !!! Goście uważają tak samo 🙂

Monika
5,0 rating
10 maja 2019

Polecam Pana Krzysztofa, profesjonalista w każdym calu, super osoba, oprawa muzyczna na najwyższym poziomie, super

Jacek
5,0 rating
10 maja 2019

Gorąco polecam, impreza i poprawiny w stu procentach na najwyższym poziomie. Polecam Krzysztofa, muza dla każdego wieku i kilka ciekawych i wesołych zabaw. Dziękuję i zawsze będę gorąco polecać. Basia

Barbara M
5,0 rating
10 maja 2019

Dobra impreza to tylko z Dj-em Krisss. Naprawdę warto. Goście do dziś wspominają super imprezę jaką rozkręcił Krzysztof na naszym weselu. W dodatku najlepsze ceny. Polecam wszystkim i pewnie jeszcze kiedyś skorzystamy

Madeline R
5,0 rating
10 maja 2019

Zdecydowanie polecam wszystkim. Dj Krisss to gwarancja udanej imprezy. Mieliśmy okazję być na dwóch weselach prowadzonych przez Krzysztofa i za każdym razem zabawa była przednia. Wszyscy goście bawili się do białego rana.

M M
5,0 rating
10 maja 2019

Polecam serdecznie, nasze wesele i poprawiny bez DJ Krzysztofa nie byłoby takie super. Nasi goście bardzo zadowoleni z muzyki jak i z zabaw, a to najważniejsze 🙂 . Wesele i poprawiny poprowadzone bardzo fachowo i profesjonalnie. Stały kontakt z DJ przed ślubem, fachowy scenariusz, który bez problemu można modyfikować 🙂 Polecam z całego serca.

Patrycja D
5,0 rating
10 maja 2019

Pełen profesional, polecam każdemu. Panie Krzysztofie dziękujemy. Ma Pan gorące pozdrowienia od stolika z Warszawy 🙂

Michał C
5,0 rating
10 maja 2019

Bardzo Dziękujemy za super oprawę muzyczną jak i rozkręcenie imprezy 😊Pozdrawiamy i pewnie dozobaczenia.

Justyna C
5,0 rating
10 maja 2019

Dziękujemy za super wesele. Zawsze będziemy polecać Krzysztofa. Sprawił, że cały nasz stres weselny został rozwiany. Wesele i poprawiny poprowadzone bardzo dobrze. Polecamy.

Adam M
5,0 rating
10 maja 2019

Krzyś poprowadził nasze wesele w styczniu tego roku. Polecam, impreza poprowadzona fachowo. Goście bardzo zadowoleni, bawiliśmy się do 7 rano :). Krzysiek, jak najmniej takich klientów :). Dzięki, było super.

Wioleta W