Opinie

5,0 rating
31 lipca 2022

Polecam Krzyśka! Miałam przyjemność pracować z nim przy obsłudze wesela Foto-Video. Potrafi rozkręcić imprezę na maksa ! Profesjonalny , zabawny i życzliwy . Dzięki jego zaangażowaniu i umiejętności prowadzenia imprez goście weselni bawili się znakomicie a ja mam materiał do montażu jak marzenie ! Polecam z całego serca ❤️

Kasia C
5,0 rating
31 lipca 2022

Wesele 22.07. stopni na dworze milion a zabawa najlepsza ❤ Krzysiek dziękujemy Ci z całego serca ❤❤❤

Sandra M
5,0 rating
9 lipca 2022

polecam w 100% ! mieliśmy przyjemność bawić się wczoraj na weselu właśnie z dj krisesem i trzeba przyznać, że potrafi rozkręcić imprezę! super wodzirej z dużą ilością pomysłów na konkursy i zabawy przy których jest kupa śmiechu! 😉 wszyscy nasi goście powtarzali ” jaki ten wodzirej jest ekstra!” 😉

Amanda L
5,0 rating
9 lipca 2022

I żeby nie było że się podlizuję😘 Człowiek który bawi do łez, człowiek który wie co komu w duszy gra, mega pozytywna osoba, super profesionalny, ludzie jak impreza to tylko z Dj Krissem!!!

Katarzyna K
5,0 rating
9 lipca 2022

Pan Krzysztof jest najlepszym Dj jakiego poznałam,. w ubiegłą sobotę perfekcyjnie poprowadził wesele mojego kuzyna w Rudzie śląskiej po prostu PROFESKA. Tak trzymać i mam nadzieję że widzimy się na dalszych imprezach. Pozdrawiam

Justyna P
5,0 rating
9 lipca 2022

Dj rozkręcił imprezę od wejścia na salę aż do zakończenia wesela. Wszyscy się bawili. 100% gości na parkiecie. Ponadto oryginalne zabawy podczas imprezy. Polecamy!

Grzegorz N
5,0 rating
9 lipca 2022

Brakuje słów, aby opisać profesjonalizm i zaangażowanie! Bardzo polecam! Świetna zabawa na najwyższym poziomie 😀 Dj Kriss dba o każdy szczegół, o każdego gościa! Do dzisiaj wszyscy są pod dużym wrażeniem! Baaaaardzo dziękujemy za super wesele!!! Goście weselni są zachwyceni! I my również dziękujemy za super zabawę…

Natalia H
5,0 rating
23 czerwca 2022

Polecam z całego serca ! Zabawa była super , wszyscy goście bardzo dobrze się bawili i super wspominają Pana Krzysztofa ! To był dla nas stresujący dzień, ale dzięki Panu naprawdę potrafiliśmy się w tym wszystkim odnaleźć. Dlatego bardzo dziękujemy za wsparcie , mnóstwo pozytywnej energii i podpowiedzi aby ułatwić nam ten dzień i oczywiście za wspaniałą muzykę !

Klaudia
5,0 rating
23 czerwca 2022

DJ KRISS godny polecenia na 1000%. Bardzo sympatyczny i kontaktowy człowiek. Profesjonalizm od początku do końca. Wie co robi. Muzyka dopasowana do gustu gości O czym świadczył pełen parkiet do samego końca. Można rzec że rozumieliśmy się bez słów. Dziękujemy

Kasia K
5,0 rating
4 czerwca 2022

Serdecznie polecam Pana Krzysztofa, wszyscy goście rewelacyjnie się bawili, tańczyli do samego końca imprezy, super zabawy w dobrym tonie. Bardzo dziękujemy

Ola
5,0 rating
27 maja 2022

Bardzo serdecznie polecam DJ Kriss’a! Mega wyluzowany i jednocześnie mega profesjonalny. Nasze wesele zamienił w imprezę życia! Wszyscy goście bardzo zadowoleni z repertuaru oraz zabaw. Było świetnie, dziękuję Ci za to z całego serca! 😊

Rafał
1,0 rating
28 marca 2022

Iparjg https://oscialipop.com – cialis online cheap Uijyxp Cialis sexual therapy Akjpiz Hibdui In Mollaret and Goulon devised the term le coma depasse or irretrievable coma to describe deep unconsciousness combined with little or no sign of electrical activity in the brain. https://oscialipop.com – cialis prices

Beiciasse
5,0 rating
15 grudnia 2021

Nie da się tak po prostu opisać tego, jak Pan Krzysztof poprowadził nasze przyjęcie. Już od I spotkania wiedzieliśmy, że dobrze wybraliśmy. Pan Krzysztof był na tak, na wszystko co zaproponowaliśmy. Wziął pod uwagę każdy aspekt, o który go poprosiliśmy. Dodawał otuchy, a to na prawdę bardzo ważne, kiedy wszystko tak szybko się dzieje, ledwo zostałaś mężatką, trzeba coś zrobić, a nie wiesz nawet jak się ustawić. Wtedy Pan Krzysztof wszystko spokojnie Ci tłumaczy, ustawia Cię, i mówi że wszystko jest super. Muzyka idealnie dobrana do gości. Ustaliliśmy, że ma lecieć po prostu wszystko, i tak było. Od kawiarenek, przez lata 80, bardziej współczesne, na Tiesto kończąc. Zabawy świetne, goście się fajnie bawili, były zabawne a jednocześnie kulturalne. Pan Krzysztof ma również rzutnik, dzięki czemu mogliśmy pokazać film z podziękowaniami dla rodziców. Parkiet był cały czas pełen, goście chwalili, że muzyka jest bardzo dobrze dobrana i zróżnicowana, że każdy znalazł coś dla siebie. Możliwość dedykacji to też bardzo fajna opcja 🙂 mieliśmy kilka i to był strzał w 10! Polecam bardzo gorąco! 🙂

Sandra
5,0 rating
11 grudnia 2021

Kriss grał wczoraj na naszym evencie firmowym, dziękujemy za super zabawę. Takie imprezy mamy co roku, ale tę zapamiętamy na długo. Dziękujemy wszyscy i do zobaczenia już za rok. 🙂

Karolina
5,0 rating
21 listopada 2021

Kriss……….. my Cię KOCHAMY !!!!!!!!

Piotr i Kalina
5,0 rating
23 października 2021

Z całego serca polecam DJ ,umiejętnie staje na wysokości zadania 😍dbając o potrzeby gości tym samym zabawiajac 😁świetne wyczucie…… 🤗bardzo gorąco polecam i myśle , ze jeszcze nie jedna imprezę razem spędzimy 😍

Joanna K
5,0 rating
20 października 2021

Najlepszy Dj/Wodzirej. Wesele udane w 100%. Extra zabawy, od samego początku do końca pełny parkiet gości. Zabawny i bardzo kontaktowy człowiek, goście zachwyceni, my w pełni zadowoleni. Szczerze polecam!!! 💥💥💥💥💥

Marek Ś
5,0 rating
8 października 2021

Najlepszą opinią będzie to, że nie tylko nam się podobało ale też wszystkim gościom. Wszyscy świetnie się bawili. Fantastyczna oprawa muzyczna i genialne prowadzenie imprezy. Widać że DJ Kriss robi to z pasji i również świetnie się przy tym bawi 🙂 Dlatego jeśli chcesz dać komuś szansę niech będzie to właśnie DJ Kriss i piszemy to z całego serducha. Było wspaniale 🙂 😎😁

Sebastian S
5,0 rating
22 września 2021

Najlepsza zabawa jaka kiedykolwiek mieliśmy okazję mieć.
Super zabawy, wspaniała muzyka i genialne prowadzenie imprezy.
Pełen profesjonalizm
Serdecznie polecamy.

Kornela i Daniel
5,0 rating
12 września 2021

Super oprawa artystyczna na wesele, goście praktycznie cały czas na parkiecie. Super podejście do tematu – Państwo Młodzi mają się niczym nie przejmować, on się wszystkim zajmie. Wejście na salę, zabawy, muzyka, ogólna współpraca – wszystko to przewyższyło nasze oczekiwania. Jesteśmy bardzo zadowoleni 🙂

Dariusz K
5,0 rating
11 września 2021

Wesele 26 sierpnia, Kołobrzeg, poprowadzone perfekcyjnie !!! Gorąco polecamy DJ Krissa :). Miód malina !!!

Leona i Saba
5,0 rating
20 sierpnia 2021

Witam, uczestniczyłam na weselu jako gość. Osobiście polecałam Krzysztofa ponieważ kilka miesięcy prowadził moje własne wesele. Powiem szczerze, dawno się tak nie ubawiłam. Miała okazję uczestniczyć jako organizator i teraz jako gość. W tej pierwszej roli towarzyszyło nam mnóstwo nerwów, jak to się uda itd. Krzysztof wziął na siebie cała organizację zabawy itd i spisał się w tej roli idealnie. Teraz błam gościem u przyjaciół, totalny luz, bez stresu 🙂 Kriss kolejny raz mnie nie zawiódł. Bawiła się wyśmienicie przez 11 godzin, a goście bawili się 14 h. Muza, zabawy i generalnie wszystko dobrane idealnie. Podczas przerw słyszałam bardzo pochlebne opinię gości w stronę Krzyśka. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym. Wesele w rękach Krzysztofa to bardzo udana zabawa, z dobrą muzyką, smacznymi zabawami i samym Krzysztofem uśmiechniętym i dowcipnym. Przekazującym uczestnikom imprezy samą pozytywną energię 🙂 GORĄCO POLECAM, i mam nadzieję …. do zobaczenia 🙂

Karolina N
5,0 rating
19 sierpnia 2021

Oprawa muzyczna na naszym weselu na najwyższym poziomie. DJ Kriss to bardzo otwarty, kontaktowy i zawsze uśmiechnięty człowiek. Wie jak rozkręcić każda imprezę i poderwać ludzi do tańca. Ma milion pomysłów na zabawy weselne i nie są one standardowe. Dodatkowo posiada duża ilość gadżetów które również powodują uśmiech na twarzach gości. Gorąco polecamy współpracę. Dzieki Krzysiu

Dariusz M
5,0 rating
14 sierpnia 2021

Naprawdę udana impreza weselna. DJ swoją oprawą muzyczną porwał wszystkich gości do tańca. Ludzie nie schodzili z parkietu :D. Pan Krzysztof jest otwarty na wszelkie propozycje zarówno jeśli chodzi o zabawy jak i piosenki, dedykacje. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i polecamy każdemu 🥰

Magda P
5,0 rating
14 sierpnia 2021

Gorąco polecamy!! Nie mogliśmy wybrać lepszego DJ-a, a Krzysiu to osoba o niezwykłej kulturze osobistej, profesjonalista w każdym calu. Od samych przygotowań do wesela, kiedy osobiście odwiedzał nas w domu wszystko szczegółowo omawiając, byl z nami także w stałym kontakcie telefonicznym. To osoba zarażająca uśmiechem i dobrym humorem. Goście weselni nie mogli się go nachwalić. Zarówno muzyka jak i poprowadzone zabawy trafiły w nasze gusta, Krzysiu spełniał wszystkie życzenia gosci, nawet tych najmłodszych.

Milena i Dawid
5,0 rating
5 sierpnia 2021

Polecamy Krissa, nasze wesele prowadzone profesjonalnie. Goście zadowoleni a my będziemy mieli co wspominać :).

Dagmara
5,0 rating
2 lipca 2021

Bardzo dziękujemy, nasze wesele było przekładane dwa razy, już straciliśmy nadzieję na to że jeszcze może być fajna zabawa. Krzysztof rozkręcił naszą uroczystość, zabawę, wesele na maxa !!! Jeszcze raz wielkie dzięki 🙂 będziemy polecać i pewnie niedługo się spotkamy na kolejnym weselu w naszej rodzinie. Do zobaczenia i pozdrawiamy wszystkich u których Kriss będzie grał , już Wam zazdrościmy.

Marek i Kinga
5,0 rating
19 czerwca 2021

Bardzo polecam, zabawa na najwyższym poziomie, parkiet nigdy nie był pusty, z niczym nie było problemu, zabawy nikogo nie krępowały, a i pierwszy taniec dzięki dj-owi przetańczyliśmy bez problemu 🙂 Jak wesele to tylko z Dj Krissem 🙂

Katarzyna P
5,0 rating
4 czerwca 2021

Zdecydowanie polecam🥰 super atmosfera , obsługa pierwsza klasa ,napewno jeszcze nie raz się zobaczymy na kolejnych imprezach ,bo nie może pana na nich zabraknąć 😍 pozdrawiamy i dziękujemy 😍

Agnieszka P
5,0 rating
4 czerwca 2021

Serdecznie polecam! Super zabawa i współpraca. Lepszego DJa nie można znaleźć

Wiktoria P.
5,0 rating
3 października 2020

Czytając opinie już zamieszczone, nie wiem co mogłabym jeszcze dodać. Generalnie wszystko się zgadza i spokojnie mogę to potwierdzić. Pan Krzysztof z naszego wesela zrobił super imprezę. Bardzo dziękujęmy i gorąco polecamy

Martyna
5,0 rating
3 października 2020

Polecamy ! Krzysiek to właściwa osoba na właściwym miejscu, potrafi porwać do zabawy wszystkich! Bardzo dobry dobór muzyki, zabawy prowadzone fantastycznie i ze smakiem. Otwarty na wszystkie możliwe pomysły, a współpraca z Krzysiem to sama przyjemność i zero stresu ! Dziękujemy za wspaniałą imprezę! Polecamy 🙂

Joanna
5,0 rating
11 września 2020

Dziękujemy serdecznie za świetnie poprowadzone przyjęcie weselne. Bardzo zależało nam żeby mieć przy sobie kogoś kto będzie chciał nas sluchac i zrozumieć , a w tak ważnym dniu to bardzo istotne. My lepiej sobie tego wyobrazić nie mogliśmy !! Jeszcze raz dziekujemy za niesamowita zabawę i profesjonalizm 😉 Na każdm portalu napisze to samo, było super !!!!

Mariusz W
5,0 rating
4 września 2020

Nasze wesele nietypowo, we wtorek. Covid pomieszał nasze plany i musieliśmy nasze wesele przenosić z wiosny na jesień i to jeszcze na środek. Myślałam, to będzie totalna klapa, z grupy prawie 120 osób potwierdziło swój przyjazd tylko 60 osób, ale co tam, myślałam, jakoś to będzie. Jednak okazało się że impreza wypaliła na 100 %, a to za sprawą Pana Krzysztofa który ją poprowadził. Muzyka, zabawy i ogólne prowadzenie zabawy. Wszystko dobrane odpowiednio do towarzystwa. Każdemu z gości bardzo się podobało. Będziemy polecać, towarzystwo z Łańcuta

Mirka
5,0 rating
29 sierpnia 2020

Muszę to napisać !!, wczoraj było nasze wesele. Tyle stresu, a wszystko zagrało jak w zegarze. W dużej mierze dzięki Krzyśkowi. Bardzo Tobie dziękujemy i będziemy polecać zawsze i wszędzie 🙂

Marlena
5,0 rating
1 sierpnia 2020

Szczerze polecam tego DJ’a! Byłem na wielu weselach i jest to osoba we właściwym miejscu. Ta opinia może pomóc przyszłej młodej parze w wyborze. Ów DJ jest bardzo pozytywną , kontaktową osobą jednocześnie nie będąc na siłę pierwszoplanową postacią na weselu jak robi to wielu DJ’ów. Repertuar muzyczny świetnie dostosowany do aktualnej grupy bawiących się osób. Potrafi rozkręcić nawet najbardziej opornych! Ważne jest , iż nastawiony jest na współpracę z gośćmi weselnymi. Organizuje zaproponowane zabawy oraz spełnia „życzenia muzyczne” gości. Można wypisywać mnóstwo zalet. Będąc gościem weselnym na zabawie z tym DJ’em śmiało mogę go polecić!!

Mariusz G
5,0 rating
1 sierpnia 2020

Polecam Krzysztofa, profesjonalnie prowadzi imprezy, zabawny i miły gość :). Potrafi dobrać muzykę do bawiącego się towarzystwa. Będę polecała.

Beata
5,0 rating
25 lipca 2020

Polecamy Krissa z całego serca. Nasze wesele poprowadzone wzorowo i bardzo profesjonalnie. Muzyka, zabawy i samo prowadzenie na najwyższym poziomie. Bardzo dziękujemy, na pewno jeszcze się spotkamy.

Maria i Maciej
5,0 rating
13 lipca 2020

Krzysztof rozkręcił nasze wesele na maxa, goście i nowożeńcy zadowoleni, już wspominają atmosfere i zabawy 🙂 polecam bardzo serdecznie Krzyśka, zabawa bez stresu gwarantowana, polecam wszystkim niezdecydowanym :)) Mieliśmy wesele koło Warszawy 😀

Sylwia
5,0 rating
3 lipca 2020

Polecam, polecam, nasze wesele było super, a to w większej części dzięki Krzyśkowi. Dzięki wielkie, będziemy wszędzie polecać 🙂

Monika i Franek
5,0 rating
12 czerwca 2020

Gorąco polecam, nasza impreza firmowa poprowadzona wzorowo z pełnym profesjonalizmem. Super muza, zabawy i ogólnie fajny gość.

Mieczysław
5,0 rating
21 lutego 2020

Polecamy DJ Krissa jako Dj/Wodzireja 🙂 . Nasza studniówka zagrana i poprowadzona wzorowo. Bawiliśmy się do białego rana. Panie Krzyśku, serdecznie Panu dziękujemy. Na prawdę bawiliśmy się znakomicie, jest Pan Super Gość. Chcemy również przekazać pozdrowienia od naszej Pani Dyrektor i Grona Pedagogicznego, oni tak jak my bawili się bardzo dobrze, W naszym liceum ma Pan już etat 🙂

Matorzyści z Krakowa
5,0 rating
19 stycznia 2020

Dziekujemy za mega imprezę , za muzykę , za obsługę i mega zabawę . Wszyscy chwalili i się gościom podobało 🙂 Dziękujemy jeszcze raz bardzo bardzo ‼️ Polecamy serdecznie ❤️❤️❤️

Państwo R
5,0 rating
28 grudnia 2019

Nasze wesele poprowadzone idealnie. Komunikacja przed i w trakcie wesela bardzo dobra. Muzyka bardzo dobrze wybrana do grupy wiekowej. Zabawy ze smakiem. Bardzo dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Będziemy polecać 🙂

Sebastian i Sylwia
5,0 rating
29 listopada 2019

Panie Krzysztofie, bardzo dziękujemy za oprawę muzyczną na naszej imprezie biesiadno – tanecznej z okazji święta Górników „Barbórki”

Franciszek
5,0 rating
21 listopada 2019

Dzięki Krzyskowi moje urodziny to była bomba!!! Dziękuję i gratulacje. Nie myślałam że tak fajnie uda co się okiełznać tę bandę wariatów. Było super, dzięki:) 🙂

Monika
5,0 rating
10 listopada 2019

Polecam Krzysztof, super gość. Potrafi zabawić i rozbawić towarzystwo. Bardzo pogodny człowiek. Gorąco polecam 🙂 Grał na naszym weselu 08/11/2019. Pozdrawiamy I będziemy polecać

Marcin i Kasia
5,0 rating
6 listopada 2019

Krzysztof grał na mojej imprezie urodzinowej, spisał się na 100%. Impreza to jedno wielkie szaleństwo, gości i ja bardzo zadowoleni. Polecam 🙂

Klaudia
5,0 rating
24 października 2019

Bardzo polecam!!! DJ Krzysztof to strzał w dziesiątkę. Wesele do białego rana., zabawy, muzyka na najwyższym poziomie. Jesteśmy meegaaaa zadowoleni nasi goście również. Każdemu polecam DJ Kriss. ♥️♥️♥️♥️

Natalia
5,0 rating
24 października 2019

Do samego wesela mieliśmy świetny kontakt z DJ Krissem, profesjonalna obsługa pomoc przy rzeczach o których nie mieliśmy bladego pojęcia, czuliśmy że prowadzenie całego wesela zostawiamy w dobrych rękach. Bije od niego energia i uśmiech. Po weselu wielu gości bardzo sobie chwaliła jego zaangażowanie. Obiecał swoje usługi do samego końca bez żadnych dopłat i tak też zrobił. Super człowiek z czystym sumieniem go polecam.

Aleksandra
5,0 rating
24 października 2019

Gorąco polecam, nasze wesele poprowadził bardzo dobrze. Polecam.

Aldona
5,0 rating
17 października 2019

Krzysztofa polecił nam kolega z mojej pracy u którego 7 lat wstecz prowadził wesele. Franek mówił że może być dobrze poprowadzone wesele za całkiem rozsądne pieniądze. Porównując ceny innych DJ-ów, cena Krissa była bardzo konkurencyjna, do tego co nam obiecywał na spotkaniu. Podpisaliśmy umowę, wpłaciliśmy zaliczkę i czekaliśmy na dzień wesela. Nie powiem, trochę się wszystkiego obawiałem. Krzysztof zaskoczył nas tym że dzień przed weselem zadzwonił i udzielił kilku fajnych rad. Np. byśmy odpuścili nerwy, a samą część „artystyczną” pozostawili jemu. Generalnie gadaliśmy ponad godzinę :). Jednak trudno się nie denerwować, ale po kościele, gdy przybyliśmy na sale Krzysztof przywitał nas tym swoim fajnym uśmiechem, dobrym słowem i gromkim STO LAT !!, wtedy już wiedziałem że wszystko będzie dobrze, a jego słowa dzień wcześniej „organizację zabawy pozostawcie mi” nie były rzucone na wiatr. Kończąc napiszę tylko że wesele na sali zaczęło się o 15.00 a skończyło się o 5.00 i gdyby nie to że reszta nas która postała była bardzo zmęczona, bawilibyśmy się jeszcze dłużej, bez proszenia się o dodatkowy czas dla nas. Krzysztof, piszę tę opinię bo mam nadzieję że choć trochę pomogę Tobie w dalszym rozwoju Twojej kariery i jednocześnie wraz z Aldoną serdecznie dziękujemy że to właśnie Ty poprowadziłeś nasze wesele.

Krystian
5,0 rating
14 października 2019

Perfekcyjnie poprowadzone nasze wesele, muza, zabawy i ogólne prowadzenie imprezy super, super 🙂 . Krzysztof , wielkie dzięki !!! Będziemy polecać.

Ilona i Maciej
5,0 rating
9 października 2019

Krzyś prowadził event naszej firmy. Z czystym sumieniem mogę go polecic na takie właśnie imprezy. Potrafi dobrać muzę odpowiednio do grupy wiekowej. Bardzo dobre poprowadzenie całej imprezy. Polecam

Maria
5,0 rating
5 października 2019

Tak jak wszyscy poniżej, bardzo mocno polecamy Krzysia. Super dobrany repertuar muzyczny, bardzo fajne zabawy, fajne prowadzenie imprezy. Naprawdę świetny gość, umiący rozbawić towarzycho.

Filip i Renata
5,0 rating
1 października 2019

Gorąco polecamy, oboje z mężem polecamy Krzysztofa. Pokazał pełen profesjonalizm za bardzo przystępną cenę. Bardzo dobrze dobrana muzyka, smaczne zabawy i bardzo fajna atmosfera. Uśmiech i entuzjazm, to najbardziej mi się w nim podobało. I właśnie tym porywał gości do zabawy. Jeszcze raz bardzo polecam.

Hania
5,0 rating
27 września 2019

Polecamy gorąco, nie ma się czego czepić. Krzysztof to bardzo pogodny facet z dużą dawko humoru i optymizmu. Nasi goście zachwyceni, my również . Dziękujemy za super zabawę i piękne poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego.

Monika i Sławek
5,0 rating
13 września 2019

Dziękujemy za super zabawę. DJ godny polecenia w 100 %, goście zadowoleni a to najważniejsze.
Współpraca bardzo kontaktowa i przyjemna.
Polecamy serdecznie i pozdrawiamy.

Beata i Marcin Pyskowice
5,0 rating
13 września 2019

Czytając poniższe opinie nie wiem co mogłabym dodać. Super muzyka, super zabawy, super poprowadzone nasze wesele. Pozdrawiam

Aldona i Marcin Kraków
5,0 rating
7 września 2019

Byliśmy weselnikami u przyjaciół, nietypowe wesele bo w czwartek. Wyszła z tego taka impreza że ciężko było wracać w poniedziałek do pracy, a wszystko zapoczątkował Krzysiek. Gratulacje, będziemy polecać bo weselicho było super !!!!

Mirka, Monika, Sławka, Maciej i Jonasz
5,0 rating
6 września 2019

Polecamy Pana Krissa, bardzo fajny gość, z dużymi zasobami dobrych emocji i humoru. Fachowo poprowadził nasze wesele, tak że nasze nerwy przed weselem były niepotrzebne. Będziemy Pana polecać.

Mirka i Kamil Rybnik
5,0 rating
26 sierpnia 2019

Gorąco polecamy! DJ stworzył wspaniały klimat na weselu, dobrze dobrana muzyka, goście bawili się znakomicie. Współpraca przebiegła bez zarzutu.

W&M
5,0 rating
25 sierpnia 2019

Bardzo fachowo poprowadzona impreza weselna, goraco polecamy !!!

B+M
5,0 rating
17 sierpnia 2019

Super DJ. Klasa sama w sobie. Muzyka i zabawy wyborne. Goście wybawieni za wszystkie czasy. Gorąco polecam 😁

Sabina
5,0 rating
17 sierpnia 2019

Jak najbardziej polecamy. Byliśmy uczestnikami wesela gdzie część gości to Grecy. Zastanawialiśmy się jak oni znajdą się w naszym towarzystwie. Krzysztof tak rozkęcił zabawę że to my musieliśmy znajdować się w zabawach Greków :). Naprawdę, muzyka, zabawy dobrane tak by integrować całe towarzystwo. Gorąco polecamy

B
5,0 rating
11 sierpnia 2019

Gorąco polecamy. Przed weselem mieliśmy spinę czy lepszy DJ czy zespół. Wszyscy mówili że zespół, tylko że zespół kosztował cztery razy więcej jak DJ, a nas raczej nie było stać :(. Zdecydowaliśmy się na DJ, długo wybieraliśmy. W rej grupie też niektórym odbija. W końcu trafiliśmy na DJ Krissa, ( wolę pisać Krzysia). Nie powiem, powierzyliśmy mu nasze wesele z dużą rezerwą, a na dodatek wszędzie słyszeliśmy że DJ, a jeszcze tani to napewno będzie do dupy i wszędzie tylko ble ble ble i ciągle to samo. Serio, mieliśmy stracha że przepowiednie się sprawdzą i będzie klapa. Na nasze szczęście już po pierwszej godzinie wiedzieliśmy że to był strzał w dziesiątkę !!! Ukoronowaniem tego było to że moja koleżanka z pracy która była zaproszona, a najwięcej nadawał na NIE, żegnając się podeszła do Krzysia i wzięła klika wizytówek, hahahaha. Teraz w pracy opowiada jak to się wybawiła za wszystkie czasy. Idiotka jedna, gdybym jej posłuchała straciłabym dużo pieniędzy. Krzysiu, jak zadzwoni do Ciebie ta Bożena która była w czerwonej długiej sukni, dołóż jej do twojego cennika jeszcze z 500 zł węcej, za karę hahahaha, a tak poważnie, wraz z Piotrem dziękujemy. Pokazałeś klasę 🙂 , muzyka dobrana tak że parkiet był cały czas pełen, zabawy ze smakiem i prowadzenie pierwsza klasa. Dzięki. Pewnie spotkamy się na jakieś rocznicy bądź imprezie firmowej.

Kasia i Potruś
5,0 rating
11 sierpnia 2019

Super muzyka do tego świetne zabawy. Z całego serca polecam 😉

Karolina
5,0 rating
4 sierpnia 2019

Polecam!!! Dj. Krzysztof to strzał w dziesiątkę. Wesele do białego rana, muzyka, zabawy na najwyższym poziomie. Jesteśmy mega zadowoleni. Krzysiek będziemy Cię polecać z czystym sumieniem każdemu:)

Magda
5,0 rating
27 lipca 2019

POLECAM!!! Tydzień temu odbyło się Nasze wesele, oczywiście chyba jak wszystkie pary młode byliśmy mega zeschizowani czy DJ podoła, czy ludzie będą się dobrze bawić itd. – niepotrzebnie Krzysztof to był strzał w dziesiątkę! Mega zabawa do samego rana, Krzysiek człowiek przesympatyczny a co najważniejsze PROFESJONALISTA 🙂

Magda i Sławek
5,0 rating
27 lipca 2019

Cała nasz ekipa poleca P. Krzysztofa. Moja ” 18 tka” poprowadzona na mega poziomie, wszyscy goście zadowoleni a mi pozostaną super wspomnienia :). Do podziękowań dołączają się Radek, Maniuś, Elutka, Kasia, Franio i Marzenka. Jeszcze raz gorące dzięki i zawsze będę polacać 🙂

Bożka
5,0 rating
25 lipca 2019

Cóż to była za noc! Naprawdę ciężko jest znaleźć kogoś na wesele. Pan Krzysztof okazał się strzałem w dziesiątkę!!! MEGA poprawadził zabawę! Dawno nie widziałem aby goście tak długo i tak chętnie się bawili mimo iż wódki mało nie było 😉
Polecam gorąco.

Marcin i Gosia
5,0 rating
21 lipca 2019

Cóż dużo mówić… Najlepszy z Najlepszych! Serdecznie polecamy. Pełen profesjonalizm, gwarancja udanej zabawy, wszyscy na parkiecie. Ekipa z Będzina pozdrawia 😉

Sandra i Maks
5,0 rating
14 lipca 2019

Serdecznie polecam Pana Krzysztofa, pełen profesjonalizm w najmniejszym szczególe, przygotowany był w stu procentach do poprowadzenia wesela. Zawsze uśmiechnięty, miły. Polecam serdecznie!!

Kuba
5,0 rating
11 lipca 2019

Moja 18 tka to było coś, bardzo dziękuję za super imprezę urodzinową. Gorąco polecam .

Agnieszka
5,0 rating
4 lipca 2019

Polecam P. Krzysztofa. Nasze wesele poprowadzone na najwyższym poziomie, za dość przystępną cenę. Zaznaczam że jesteśmy dość wiekowymi ludźmi i dopiero teraz zdecydowaliśmy się na ślub. P. Krzysztof sprawił że na naszym weselu czuliśmy się jak dwudziestolatki 🙂 Będziemy polecać dalej. Powodzenia w dalszej pracy 🙂

Krystyna i Witold
5,0 rating
23 czerwca 2019

Polecamy DJ Kriss, super gość, bardzo fajnie poprowadzone nasze wesele. Połączył super muzę i fajne zabawy. Goście zadowoleni, my również 🙂

Mierella i Arek
5,0 rating
8 czerwca 2019

Jedynie fajnym wpisem w opinii o imprezie mogę podziękować Krzyśkowi za tak bardzo fajne poprowadzenie naszej imprezy weselnej. Bardzo, bardzo dziękujemy za profesjonalizm, entuzjazm którym zarażałeś gości, uśmiech i radość jaka od Ciebie biła. Dla nas jesteś GOŚĆ !! 🙂 Będziemy polecali dalej i dalej

Mirella i Antek F.
5,0 rating
7 czerwca 2019
MADZIA&DAMIAN
5,0 rating
4 czerwca 2019

Nasze wesele poprowadzone z pełnym profesjonalizmem, zanim podpisaliśmy umowę dzwoniliśmy do kilkunastu Panow prowadzących takie imprezy. Zdecydowaliśmy się na Krzysztofa bo cena za prowadzenie imprezy była naprawdę bardzo konkurencyjna, a w dodatku bez ograniczeń czasowych. W tej cenie mieliśmy właściwie wszystko, od muzyki po zabawy, piękne przywitanie, a na końcu zachwyt gości i pytania skąd my go znaleźliśmy. Nawet nie wpominaliśmy że kierował nami wynik finansowy, a okazało się że wesele było poprowadzone tak jakbyśmy nie wiadomo ile zapłacili. Będziemy Krzyśka polecać wszędzie gdzie się da, bo nie zdarł z nas ostatniego grosza, a samą imprezę poprowadził tak jakbyśmy zapłacili grube tysiące. Naprawdę serdecznie dziękujemy.

Basia K
5,0 rating
4 czerwca 2019
Anonymous
5,0 rating
3 czerwca 2019

Super poprowadzona impreza firmowa. Polecam gorąco. Za rok napewno wybierzemy znów P. Krzyśka.

Mariola i zespół Spółki Węglowej sp.z.o.o
5,0 rating
3 czerwca 2019

Super organizacja zabawy 🙂 Naprawdę godny polecenia!

Marcin
5,0 rating
25 maja 2019

No cóż, było minęło, ale w pamięci na pewno zostanie ta impreza, ten DJ wesoły uśmiechnięty i szalony 🙂 Dziękujemy za super zabawę do białego rana 🙂

Karolina i Andrzej J.
5,0 rating
23 maja 2019

Pełen szacun dla Krzyśka, dzięki za pełną profeskę i to że nasi goście zapamiętają na długo to nasze weselicho. Będziesz w Warszawie dzwoń, ugoszczę Cię jak brata 🙂 Dziękuję

Tomasz
5,0 rating
11 maja 2019

Polecam serdecznie, nasze wesele wraz z poprawinami poprowadzone były profesjonalnie, muzyka i zabawy weselne dla każdego. Impreza była rozkręcona do białego rana, nie było osoby która by nie wyszła na parkiet. Mega!

Patrycja D.
5,0 rating
10 maja 2019

Moje wesele było poprowadzone na wysokim poziomie. Wraz z mężem dziękujemy Tobie Krzyśku. Jesteś The Best !!! Goście uważają tak samo 🙂

Monika
5,0 rating
10 maja 2019

Polecam Pana Krzysztofa, profesjonalista w każdym calu, super osoba, oprawa muzyczna na najwyższym poziomie, super

Jacek
5,0 rating
10 maja 2019

Gorąco polecam, impreza i poprawiny w stu procentach na najwyższym poziomie. Polecam Krzysztofa, muza dla każdego wieku i kilka ciekawych i wesołych zabaw. Dziękuję i zawsze będę gorąco polecać. Basia

Barbara M
5,0 rating
10 maja 2019

Dobra impreza to tylko z Dj-em Krisss. Naprawdę warto. Goście do dziś wspominają super imprezę jaką rozkręcił Krzysztof na naszym weselu. W dodatku najlepsze ceny. Polecam wszystkim i pewnie jeszcze kiedyś skorzystamy

Madeline R
5,0 rating
10 maja 2019

Zdecydowanie polecam wszystkim. Dj Krisss to gwarancja udanej imprezy. Mieliśmy okazję być na dwóch weselach prowadzonych przez Krzysztofa i za każdym razem zabawa była przednia. Wszyscy goście bawili się do białego rana.

M M
5,0 rating
10 maja 2019

Polecam serdecznie, nasze wesele i poprawiny bez DJ Krzysztofa nie byłoby takie super. Nasi goście bardzo zadowoleni z muzyki jak i z zabaw, a to najważniejsze 🙂 . Wesele i poprawiny poprowadzone bardzo fachowo i profesjonalnie. Stały kontakt z DJ przed ślubem, fachowy scenariusz, który bez problemu można modyfikować 🙂 Polecam z całego serca.

Patrycja D
5,0 rating
10 maja 2019

Pełen profesional, polecam każdemu. Panie Krzysztofie dziękujemy. Ma Pan gorące pozdrowienia od stolika z Warszawy 🙂

Michał C
5,0 rating
10 maja 2019

Bardzo Dziękujemy za super oprawę muzyczną jak i rozkręcenie imprezy 😊Pozdrawiamy i pewnie dozobaczenia.

Justyna C
5,0 rating
10 maja 2019

Dziękujemy za super wesele. Zawsze będziemy polecać Krzysztofa. Sprawił, że cały nasz stres weselny został rozwiany. Wesele i poprawiny poprowadzone bardzo dobrze. Polecamy.

Adam M
5,0 rating
10 maja 2019

Krzyś poprowadził nasze wesele w styczniu tego roku. Polecam, impreza poprowadzona fachowo. Goście bardzo zadowoleni, bawiliśmy się do 7 rano :). Krzysiek, jak najmniej takich klientów :). Dzięki, było super.

Wioleta W